Liepa, 2014

Žaislai vaikams internetu: ar verta pirkti?

Internetas jau senai padarė mūsų gyvenimą lengvesniu, kai su vienu klavišo paspaudimu galima surasti pačią įvairiausią informaciją ir kai užtrunka sekundes surasti ir pasirinkti geriausius kainos pasiūlymus. Internetas gelbsti tuomet, kada ieškome reikia surasti ne tik dovaną, tačiau ir geriausius patarimus kokia dovana yra tinkamiausia. Internetinės parduotuvės yra ypatingai patogios tėvams perkant žaislus ir rūbus vaikams, ne tai trunka kur kas greičiau, nei vaikštant iš parduotuvės į parduotuvę ieškant tinkamiausios prekės.

žaislai vaikamsŽaislai vaikams internetu kaip ir parduotuvėje gali būti nupirkti labai greitai, tačiau jeigu norite, kad žaislai būtų verti jūsų laiko ir pinigų, tuomet reikėtų pasirinkti itin atidžiai ir neužteks atkreipti dėmesį tiktai į vaiko amžių, tačiau turėsite pasidomėti apie žaislo lavinamąsias savybes saugumą ir kitas savybes.

Pasitaiko, kad patys pigiausi žaislai pagaminami iš nekokybiškų ir sveikatai pavojingų žaislų vaikams, todėl neskubėkite pirkti žaislų vaikams vien dėl jų kainos, bet pasidomėkite kas yra gamintojas. Jeigu gamintojo net negalite surasti internetu, tuomet rekomenduojame laikytis nuo tokių žaislų kiek galima atokiau.

Žaislai turėtų patikti ir patiems vaikams

Dažniausiai gerai visiems žinomi žaislai vaikams yra patys perkamiausi bei kokybiškiausi, nekelia pavojaus vaikams ir svarbiausia, – su jais žaidžia vaikai. Renkantis žaislus vaikams internetu vertėtų pasikonsultuoti su internetinės parduotuvės pardavėjais telefonu, elektroniniu paštu arba specialiai integruota pokalbių sistema realiu laiku, kitaip dar vadinama „chat“ ar jūsų norimas žaisliukas tikrai yra sandėlyje, nes pasitaiko nemažai atvejų, kai prekės išparduodamos, bet informacijos puslapyje pardavėjai nespėja atnaujinti, ypač prieš Kalėdas, kada visi masiškai šluoja visus žaislus vaikams.

Ar žaislai vaikams tikrai pigiausi čia?

Perkant žaislus vaikams internetu galite prekes palyginti tarp atskirų parduotuvių, tačiau neskubėkite rinkis pigiausią pasiūlymą, kadangi dažnai pasitaiko, kad be pristatymo mokesčio, turėsite susimokėti įvairius administracinius mokesčius arba prekės lauksite keletą savaičių. Be to atminkite, kad perkant internetu galite derėtis siūlant savo kainą, todėl pradinės paieškos metu pastebėta žemiausia žaislų vaikams kaina dar nereiškia, kad kaina yra mažiausia.

Žaislų pristatymas

Pristatymo kaina perkant žaislus vaikams internetu gali skirtis skirtingose internetinėse parduotuvėse. Kai kurios parduotuvės nustato fiksuotą pristatymo kainą visoms prekėms, o kai kurios taiko pristatymo mokestį pagal prekių svorį, todėl perkant didesnius žaislus vaikams pasitikslinkite, ar nereikės mokėti papildomo mokesčio už pristatymą. Norint sužinoti pristatymo kainą prieš perkant žaislus vaikams internetu tiesiog paklauskite pardavėjo arba administracinėje dalyje (dažniausiai puslapio viršuje arba apačioje) pasiskaitykite skiltį „Pristatymas“ ir trečias būdas yra įsidėti prekę į krepšelį ir sekti automatiniu vedliu. Tačiau atminkite, jeigu įsidėjus žaislą į krepšelį vis dar negalite surasti jokios informacijos apie pristatymą, tikriausiai šią informacija surasite tiktai po to, kai pateiksite visus duomenis apie save ir užsiregistruosite. Jeigu dėl vėliau pastebėto mokesčio nuspręsite prekės nepirkti, tačiau didelė tikimybė, kad jūsų nurodytu elektroninio pašto adresu pradėsite gauti reklaminius skelbimus.