Kovas, 2018

Sunkvežimis koncertų įrangos prieš koncertą

Kiekvienas renginys, kiekvienas koncertas lauke pareikalauja daug pasirengimo. Reikia ne tik daug visko suorganizuoti, bet ir daug suvežti. Scenos ir renginių įrangai suvežti ir pastatyti pasitarnauja sunkvezimiai su kranu. Ką tenka vežti sunkvežimiais ir vilkikais, ruošiantis renginiui?

Scenos pastatymo armatūra

SunkvežimiaiViena iš priežasčių, kodėl prieš bet kurį renginį tam tikroje vietoje pasirodys sunkvezimiai su kranu, scania vilkikai – tai tas faktas, kad čia reikės statyti didelę sceną. Kai kurią armatūrą užkelti bus tikrai sunku, tad sunkvežimis bus geriausias pagalbininkas, siekiant užkelti visus armatūros gabalus, plokštes, konstrukcijas, pakabinti tentus ir pan. Statybos – sunkus ir rimtas dalykas. Kiekvienas sostinės gyventojas gali pamatyti, kad ir laikinos angarų statybos užtrunka ir yra sudėtingos. Tereikia pasižvalgyti, kaip viskas vyksta Katedros aikštėje kaskart, kai ten yra statoma eglutė arba ruošiamasi kokiai nors miesto šventei, daroma didelė scena. Atvažiuoja ir sunkvežimis, ir vilkikas, ir kranas, ir dar kelios mašinos, ir labai daug žmonių dirba vienoje vietoje, kol pastato tai, ką turi pastatyti.

Kėdės ir kiti baldai

Skaityti visą straipsnį “Sunkvežimis koncertų įrangos prieš koncertą” »

Maudymosi kostiumėlis šiam sezonui: kaip jį išsirinkti

Drabužiai moterimsNors kartais gal galvojame, kad maudymosi kostiumėliai yra ilgalaikis pirkinys. Esą, nusipirkę šiais metais, su malonumu rengsimės ir kitais. Tačiau nuolat atsiranda priežasčių, dėl kurių kitais metais ar dar kitais maudymosi kostiumėlio prireikia naujo. Moterų figūros formos keičiasi, priklausomai nuo amžiaus, mitybos ar nėštumo kriterijų, todėl senasis maudymosi kostiumėlis, nors praeityje ir labai mėgtas, vėliau gali nebetikti. Tačiau taip pat ir paprasčiausias noras atsinaujinti, apsirengti kažką gražaus ir madingo verčia ieškoti naujo. Jeigu atėjo metas rinktis naują maudymosi kostiumėlį, laukia įdomūs pasirinkimai. Kaip gi jį išsirinkti, kaip nesuklysti?

Maudymosi kostiumėlis pagal figūros tipą

Pats patikimiausias kriterijus renkantis maudymosi kostiumėlį yra savos figūros tipas. Tik jūs viena gerai žinote savo poreikius, puikiai atskiriate, su kuriais drabužiais jaučiatės išties patogiai ir gerai, o su kuriais manotės atkreipiate per daug dėmesio, o gal jis krypsta ne į tas kūno vietas, kurias norėtumėte rodyti. Nebūtina ir pasikliauti šūkiu – išryškinkite privalumus ir slėpkite trūkumus. Niekas nieko neverčia išryškinti. Juk maudymosi kostiumėliu reikia tam, kad išsimaudytumėte, kad galėtumėte mėgautis poilsiu gamtoje ar baseine, ir tai jūsų nevaržytų, jums būtų patogu, pati sau patiktumėte.

Margas ar vienspalvis?

Skaityti visą straipsnį “Maudymosi kostiumėlis šiam sezonui: kaip jį išsirinkti” »

Kur geriausia gyventi jaunai šeimai Vilniuje?

Šiais laikais naujos statybos butai Vilniuje vilioja tuos, kuriems nereikia begalinės laisvės ir nuosavos žemės, tačiau norisi kokybiško gyvenimo gerai pastatytame naujame name. Tad naujos statybos namuose galima gyventi nuomojantis butą ir ten leidžiant laiką. Arba dar geriau – tokį butą tiesiog iškart pirkti.

Senos statybos daugiabučio – miglota ateitis

Naujos statybos butaiPigiausias būdas kažkur gyventi, žinoma, yra senos statybos daugiabutis. Apsigyvenus tokiame daugiabutyje galima ramiai sau gyventi, nes jau išleidai minimalią kainą ir dabar turi savo… senas vidines pastato sienas. Bet iš tikrųjų, per mažai žmonių pagalvoja pakankamai į priekį, pasirinkdami tokius daugiabučius. Pirmiausia pagalvojama per mažai dėl to, kad neatkreipiamas dėmesys į tai, kad tie pastatai juk nestovės amžinai… Tai visgi ne gražieji tarpukariu statyti smetoniško stiliaus paveldo objektai aukštomis lubomis – tai paprasti, pilki ir negražūs daugiabučiai, o su jais visada yra problemų. Jų santechnika ir elektrika paprastai yra katastrofiškos būklės. Jeigu jie dar nerenovuoti, tuomet išvis atrodo blogai. Jeigu renovuojami – įpareigoja vos ne visą gyvenimą mokėti nemažą paskolą už tą daugiabutį. Taigi, senos statybos daugiabutis – gera investicija tik tiems, kas visiškai nežiūri į priekį. O tai, kaip žinia, galiausiai vis tiek grįžta ir atsisuka į žmogų.

Naujas daugiabutis – patvari investicija

Skaityti visą straipsnį “Kur geriausia gyventi jaunai šeimai Vilniuje?” »

Sexleketøy – kokie sekso žaislai labiausiai tinka poroms?

Pora lovojeNėra paslaptis, kad žmonės, kurie ilgą laiką gyvena kartu, arba praleidžia pernelyg daug laiko, laikant kitą arti savęs, pasijaučia, kad patekimas į rutinos kasdienybę jiems gresia ženkliai labiau. Vis dėlto, ne vien tik nuobodus gyvenimo būdas pradeda erzinti, tačiau taip pat dėl šių priežasčių yra dirginamos ir kitos asmenų savybės – pavyzdžiui, jiems kur kas lengviau supykti, suirzti ant antrosios pusės dėl įvairių niekučių bei menkniekių, jie nori susirasti atskirų veiklų, kurios nebūtų įdomios antrajai pusei – kitaip tariant, tai palaipsniui atšaldo santykius.

Tam, kad tokia rutina palaipsniui įsivyrautų ir pasijaustų, retkarčiais gali pakakti ir to, kad žmonių lytinis gyvenimas – nuobodus. Turime omenyje tai, kad jokių sexleketøy nė su žiburiu nerasi, nuolatos tos pačios pozos, tas pats laikas, tos pačios vietos. Nejausdami to audringo jaudulio, žmonės palaipsniui taip pat stengiasi ieškoti įvairiausių sprendimų, kaip gi būtų galima senąsias emocijas atgauti, o santykiai jiems pradeda atrodyti, kaip gyvenimo klaida. Vis dėlto, taip neturėtų būti – o šiandieną patikslinsime, kodėl sekso žaislai gali būti puikus sprendimo būdas poroms, kurios mano, jog jų santykiai palaipsniui blėsta, o taip pat ir paaiškinsime, kokios yra pačios populiariausios priemonėms porelėms.

Skaityti visą straipsnį “Sexleketøy – kokie sekso žaislai labiausiai tinka poroms?” »