Birželis, 2020

Kur išsinuomoti baidares Aukštaitijoje?

Aukštaitijoje yra labai daug gražių upių ir ežerų, kur galima mėgautis plaukimu baidarėmis. Jeigu ir jus domina tokios aktyvios pramogos bei poilsis, tai reikia sužinoti kuriuo maršrutu plaukti ir, kur išsinuomoti baidares. Nuo ko gi pradėti planuoti plaukimą baidarėmis?

BaidarėsPastaruoju metu norintys plaukti baidarėmis atidžiau renkasi maršrutus, nes daugelis jau plaukė populiariais maršrutais. Tokiu atveju galima rinktis ne tokius populiarius maršrutus, pavyzdžiui, tam puikiai tinka Kiaunos upė. Kiekvienas atvejis, kuomet renkamas maršrutas yra individualus ir reikia viską gerai apgalvoti. Galima patarti rinktis pagal tai, kur norima plaukti. Kitaip sakant galima pradėti nuo tinkamo maršruto paieškos. Aukštaitijos regione yra daug galimų pasirinkimų. Galite pradėti nuo nuotraukų peržiūros. Tiesiog reikia tik internete įvesti į paiešką, kad ieškote baidarių plaukimo maršruto Aukštaitijoje ir peržiūrėkite nuotraukas. Gali būti, kad pamatysite gražią vietą ir tuomet tereiks jums surasti, kur rašoma, koks tai yra maršrutas. Žinoma, ne visiems sekasi rasti tinkamą maršrutą pagal nuotraukas. Tokiu atveju reikės skaityti maršrutų aprašymus. Beje, maršrutų aprašymų skaitymas yra labai naudingas, nes ten galima sužinoti ir labai svarbios informacijos, nes ne visuomet iš nuotraukų pasirinktas maršrutas yra tikrai tinkamas. Skaitant apie maršrutus reikia atidžiai vertinti maršrutų sudėtingumą. Kai kurie iš jų yra skirti tiems, kurie turi plaukimo baidarėmis patirties ir yra tinkamo fizinio pasirengimo.

Skaityti visą straipsnį “Kur išsinuomoti baidares Aukštaitijoje?” »

Mobilaus telefono garantija: ką reikia žinoti apie pratęsimą?

Šiuo metu vis daugiau pirkėjų domisi, kas yra telefono garantijos pratęsimas, nes daugeliui atrodo, kad gamintojo suteikiama dviejų metų garantija nėra pakankama. Daugelis parduotuvių dabar teikia šias paslaugas ir nereikia net ieškoti, kas galėtų suteikti tokias pratęstos garantijos paslaugas. Ką reikia žinoti pirkėjams besidomintiems apie telefono garantijos pratęsimą?

Lietuvoje galioja privaloma mobiliųjų telefonų garantija ir ji yra du metai. Kaip jau supratote iš žodžio „privaloma“, ji yra privaloma visiems naujiems mobiliesiems telefonams. Pirkėjai, kuriems šis terminas atrodo per trumpas, gali ją pratęsti. Jeigu jus domina kaip pratęsti garantiją, tai galima apie tai išsamiai sužinoti parduotuvėse, kuriose norite pirkti mobilųjį telefoną arba tokių paslaugų bendrovėse.

GarantijaDaugelis pirkėjų nežino ar tikrai verta rinktis tokias paslaugas. Vieni galvoja, kad nereikia permokėti už tokios papildomos garantijos pratęsimą, kiti kaip tik galvoja, kad tai yra naudinga paslauga. Jeigu jūs šiuo metu galvojate apie mobilaus telefono įsigijimą ir nežinote ar verta rinktis tokią paslaugą, tai galima apie tai sužinoti daugiau. Pavyzdžiui, kai kuriais atvejais tikrai nėra naudingas tokios paslaugos įsigijimas. Tokie atvejai gali būti tada, kai perkamas mobilus telefonas dvejiems metams, juk daugelis pirkėjų nenori ilgiau naudotis jais, nes viskas labai greitai keičiasi ir dvejų metų mobilus telefonas daugeliui šiuolaikinių žmonių yra jau per senas. O jeigu jūs telefonus naudojate ilgiau kaip du metus, tai jums bus naudingas telefono garantijos pratęsimas. O kaip pratęsti garantiją galite sužinoti pas pardavėjus. Beje, dažniausiai prie mobilaus telefono kainos būna nurodyta kaina už patį mobilųjį telefoną ir papildoma kaina, jeigu yra pasirenkama papildoma garantija. Perkant internetu viskas dar paprasčiau, nes galima rinktis skirtingą laikotarpį ir jūs automatiškai matysite, kaip keičiasi galutinė kaina su papildomos garantijos pasirinkimu. Tuomet netgi galima paskaičiuoti, kuriam laikotarpiui planuojate turėti mobilųjį telefoną ir, kiek tai kainuos. Tuomet jau galite spręsti, kas labiau apsimoka.

Skaityti visą straipsnį “Mobilaus telefono garantija: ką reikia žinoti apie pratęsimą?” »