Kovas, 2013

Odontologijos klinika Kaune

Tarp daugybės dantų gydymo ir protezavimo įstaigų tvirtas pozicijas užima Centro odontologijos klinika Kaune. Pirmiausia dėl to, kad čia rūpinamasi kiekvienu pacientu, pradedant vaikais, baigiant suaugusiaisiais. Ypač klinikoje laukiami vaikai, kurių dantukai gydomi nuo periodontito, o kad toliau negestų – padengiami silantais. Mažieji, apsilankę pas mus, mokomi taisyklingai prižiūrėti dantis ir rūpintis burnos higiena. Labai svarbu laiku imti rūpintis mažųjų burnos higiena. Daugelis tėvelių mano, kad pieniniai dantys nėra svarbūs – iškris, o jų vietoje ataugs nauji. Šis požiūris yra klaidingas, nes ir pieniniai dantukai daro didžiulę įtaką nuolatinių dantų formavimosi procesui.

Odontologijos klinika Kaune

Odontologijos klinika Kaune

Odontologijos klinika Kaune mažiesiems pasiūlys labai žaismingų paslaugų, pavyzdžiui, apsirinkti jų mėgstamos spalvos plombą. Taip vaikas tarsi padrąsinamas geriau jaustis odontologo kabinete, su gydytoju rasti „bendrą kalbą“ ir dalyvauti jo dantukų gydymo procese. Pirmas vaikų apsilankymas pas odontologą yra labai svarbus – po jo mažieji arba bijos odontologo, arba kitą kartą čia ateis mielai. Pasistengsime, kad mažieji jaustųsi jaukiai ir maloniai, kad jiems neskaudėtų. Visiems, pas mus apsilankiusiems vaikučiams įteiksime diplomą, patvirtinantį, kad jie sėkmingai įstojo į dantukų puoselėtojų klubą.

XXI amžiuje labai svarbi ir būtina odontologinė procedūra – tai burnos higiena. Tai procedūra, būtina norint, kad dantys negestų ir vidinėje jų pusėje nesikauptų akmenys. Anksčiau ši procedūra buvo atliekama ne su modernia technika, tad dažnai pacientai jausdavo skausmą. Šiandien procedūra yra beveik visiškai neskausminga, nes naudojamas modernus ultragarsinis sodapūtis-skeneris. Taigi odontologijos klinika Kaune teikia itin kokybišką burnos higienos paslaugą, kurios metu nuo dantų pašalinamos susidariusios apnašos. Antra, nupoliruojami, nugludinami dantų plombų paviršiai, tad plombos vėl atrodo kaip naujos. Trečia, nujautrinami dantų kakleliai, tad vėl galėsite gerti šaltus ir karštus gėrimus be lengvo dilgčiojimo. Ketvirta, pacientai mokomi taisyklingai prižiūrėti dantis, jiems parenkamos individualios dantų priežiūros priemonės – dantų šepetėliai, dantų siūlas, burnos skalavimo skystis, krapštukai ir taip toliau. Norint, kad rezultatai būtų ilgalaikiai, dantų higienos procedūrą reikėtų atlikti prieš dantų balinimą, protezavimą, implantavimą ir kitas procedūras.

Centro odontologijos klinika Kaune turi vieną pačių moderniausių aparatūrų Kauno mieste: neskaitant modernių tradicinių įrenginių, naudojame odontologinį lazerį, mikroskopą, rentgeno diagnostikos aparatūrą ir kt. Atlikdami procedūras, apsitelkiame daugybės sričių specialistus, susijusius su odontologija. Tik taip mums pavyksta pasiekti optimalių rezultatų. Pas mus dirba tik ilgametę patirtį sukaupę odontologai, nuolat keliantys kvalifikaciją ir tobulėjantys tarptautiniuose seminaruose ir kursuose. Gydant pasitelkiamos naujausios žinios ir praktiniai gebėjimai. Odontologijos klinika Kaune jau pelnė pacientų simpatijas dėl atsakingo į gydymą taikomo požiūrio bei aukštos paslaugų kokybės.