Balandis, 2020

Grindjuosčių ir lauko durų pirkimas: ką reikia žinoti?

Grindjuosčių ir lauko durų pirkimas daugeliui pirkėjų sukelia įvairius klausimus. Priklausomai nuo to, ko reikia pirkėjui, reikės spręsti kaip rinktis prekes, nes, pavyzdžiui, vieniems reikalingos baltos grindjuostės, kitiems reikia rinktis ne pagal spalvas, o pagal medžiagas ir t.t. Tas pats renkantis ir lauko duris. Vieniems reikalingos medinės lauko durys, kitiems reikia plastikinių ar šarvuotų ir pan. Rinktis nėra paprasta. Ką reikia apie tai žinoti?

Pasisekė tiems, kurie samdo interjero dizainerį, kuris padeda viską pasirinkti arba tiems, kurie patys moka tinkamai parinkti namams daiktus. Jeigu jums ne taip pasisekė, tai reikės žinoti apie grindjuosčių ir lauko durų derinimą pagal medžiagas ir spalvas. Pradėkime nuo medžiagų pasirinkimo. Labai daug kas priklauso nuo to, iš kokių medžiagų statomas namas ir, kas yra namo viduje.

GrindjuostėsRenkantis lauko duris reikės rinktis medžiagą pagal tai, iš kokių medžiagų yra statomas ar jau yra pastatytas namas. Ne visur tiks plastikinės arba šarvuotos durys, pavyzdžiui, rąstinis namas ir šarvuotos durys tikrai atrodys keistai. Taip pat keistai atrodys ir baltos spalvos plastikinės durys, tačiau rudos spalvos su medžio imitacija plastikinės durys tikrai gali tikti. Kaip matome reikia derinti medžiagas ir spalvas. Galima tik patarti, kad daugeliu atvejų tinka medinės laukui skirtos durys. Grindjuosčių derinimas pagal medžiagas priklauso nuo to, kokios medžiagos yra grindys. Pavyzdžiui, keistai atrodys plastikinė grindų danga ir medinės baltos grindjuostės. Kaip matome čia taip pat reikia rinktis medžiagas ir spalvas bei jas derinti tarpusavyje.

Skaityti visą straipsnį “Grindjuosčių ir lauko durų pirkimas: ką reikia žinoti?” »