Gruodis, 2016

Įspūdžiai po nosies plastinės operacijos

Kartais nedidelė plastinė chirurgija, tokia kaip nosies plastinė operacija, gali iš tiesų pakeisti visą žmogaus gyvenimą. Taip tvirtina ir Agnė, kuriai nosies operacija (apie tokio tipo operacijas plačiau skaitykite čia plastikoschirurgai.lt/nosies-operacija arba kituose tinklapiuose) buvo atlikta prieš pusę metų, o dabar pacientė jau džiaugiasi puikiais rezultatais.

Visą laiką gėdijosi nosies

Chirurgija prieinama kainaKaip sako Agnė, didelė kumpa nosis su kuprele buvo visą gyvenimą jos didžiausia gėda. „Kai man kas nors sakydavo komplimentą, kad aš gražiai atrodau, man tada būdavo taip liūdna ir pikta, nes tikrai galvodavau, kad tas, kas tą komplimentą sako, to neturi nuoširdžiai omeny, o galbūt tik nori mane pašiepti. Tikrai negalėjau to suvokti, kad aš kažkam galiu būti graži, kad kažkas nuoširdžiai mane tokią mato. Ta nosis man viską gadindavo. Turėjau ir visokių pravardžių mokykloje. Veidas ir figūra būtų nieko, bet uždėk net ir gražiausiam žmogui didelę baisią nosį, ir jis neatrodys gražiai. Taigi, man visada buvo didelis liūdesys ir rūpestis dėl tos nosies“, – sako Agnė.

Ilgai nesiryžo operacijai

Skaityti visą straipsnį “Įspūdžiai po nosies plastinės operacijos” »

Kuo patraukli investavimo veikla

Kai kuriems žmonėms MetaTrader prekybos terminalas tampa pačia geriausia profesine erdve. Tiems, kas noriai investuoja ir dalyvauja finansų rinkoje, tai yra tikrai gera sritis siekiant rezultatų. Kuo patrauklus investavimas finansų rinkose, kuo jis suvilioja žmonės? Ir kurie šios veiklos privalumai iš tiesų išlieka sėkmingai dirbant, o kurie pasirodo tik blizgutis, neprieinamas kiekvienam?

Buvimas nepriklausomu

Ši priežastis daugybę žmonių skatina rinktis MetaTrader ar kitus prekybos terminalus bei pasinerti į investavimą. Tai priimtina laisvos sielos žmonėms, ieškantiems nepriklausomo darbo. Taip pat tiems, kuriems kurį laiką kažkas nemažai vadovavo ir vertė dirbti niekinančiomis sąlygomis. Tada labai norisi už viską atsigriebti ir tiesiog pradėti dirbti savarankiškai. Investavimas sudaro tokią galimybę, tačiau investuotojai neretai buriasi į nedideles grupeles. Mat dirbti vieniems yra sunkiau ir liūdniau.

Dideli pinigai

Prekyba valiutomisŠi priežastis atvilioja daugumą investuotojų, tačiau tik labai maža dalis jų išlieka. Ir tik ne daug kam pavyksta iš tiesų uždirbti įspūdingus pinigus. Tiems, kurie jau keletą metų dirba investuotojais, pavyksta uždirbti, tačiau tik kai kam iš jų – nepaprastai daug. Visgi būtent pastaroji alternatyva labiausiai ir šildo. Juk visą laiką žinai, kad prieš akis plevėsuoja aukso paukštė, ir galbūt tinkamai susiklosčius aplinkybėms, dar labai pasiseks, ir pavyks gauti, ko siekiama.

Galimybė panaudoti logišką protą

Skaityti visą straipsnį “Kuo patraukli investavimo veikla” »

Vienadieniai lęšiai: pasirinkimas, privalumai ir trūkumai

Regėjimo sutrikimai – daug vargo ir sunkumų kelianti problema, varginanti vis jaunesnio amžiaus pacientus. Nors akiniai vis dar atlieka svarbią regos gerinimo funkciją, sparčiai populiarėja mėnesiniai ir vienadieniai lęšiai, suteikiantys daugiau komforto. Tiesa, kontaktinių lęšių pasirinkimas reikalauja kruopščių tyrimų ir konsultacijų su akių gydytoju ar optikos salono darbuotojais.

Rūpinkitės akių sveikata

Vienadieniai lešiaiMedikai teigia, kad kiekvienais metais užfiksuojama vis daugiau trumparegystės atvejų. Manoma, kad tokia situacija yra tiesiogiai susijusi su smarkiai padidėjusia akių apkrova – kasdieniu kompiuterio, mobilaus telefono ir kitų įrenginių naudojimu. Iš kitos pusės, kaltinti modernėjančios visuomenės taip pat nereikėtų. Specialistai teigia, kad daug kas priklauso nuo asmeninio žmogaus požiūrio. Jei dirbtume su kompiuteriu, laikydamiesi visų saugos reikalavimų, t. y. kas valandą darytume pertraukas, mankštintume akis (žiūrėdami į tolį), mūsų regėjimas nesilptų. Akių sveikatai labai svarbus grynas oras, natūrali saulės šviesa, tinkamos poilsio valandos, vitaminų balansas.

Kontaktinių lęšių privalumai

Skaityti visą straipsnį “Vienadieniai lęšiai: pasirinkimas, privalumai ir trūkumai” »