Lapkritis, 2019

Dantų balinimas Kaune: kokį pasiūlymą pasirinkti?

Dantų balinimas – tai vis dažniau pasirenkama odontologinė procedūra, kuri užtikrina, kad dantys taptų kur kas baltesni. Nors dantų balinimo priemonių gali būti labai daug ir įvairių, tačiau saugiausiai šią procedūrą atliksite pasitarę su odontologijos gydytoju. Dantų balinimas Kaune šiuo metu yra siūlomas daugybės įvairių klinikų, tad pacientams neretai kyla klausimas, kokią kliniką vertėtų pasirinkti. Taigi, į ką derėtų atsižvelgti ieškant paties geriausio sprendimo?

Dantų balinimas lazeriu arba kapomis

Renkantis odontologijos kliniką vertėtų pasidomėti, kokios konkrečios procedūros yra teikiamos – odontologai gali siūlyti atlikti dantų balinimą lazeriu arba kapomis, tad pasvarstykite, kuri šių galimybių galėtų geriausiai pasiteisinti. Ir vienas, ir kitas pasirinkimas turi savų privalumų bei trūkumų, todėl pravartu tuo pasidomėti, ir galbūt tai padės paprasčiau apsispręsti. Pavyzdžiui, dantų balinimas lazeriu yra atliekamas greičiau, tačiau tai gali lemti didesnį dantų jautrumą, o dantų balinimas kapomis yra atliekamas palaipsniui, tačiau nepatogumų gali sukelti tai, kad kapas teks užsidėti kelias naktis iš eilės.

Dantų balinimo kaina

Skaityti visą straipsnį “Dantų balinimas Kaune: kokį pasiūlymą pasirinkti?” »

Burnos higiena Klaipėdoje: kokią kliniką pasirinkti?

Profesionali burnos higiena – tai paslauga, kurios metu yra pašalinami dantų akmenys bei nuvalomos apnašos. Ši procedūra padeda užkirsti kelią rimtesnėms dantų problemoms, todėl burnos higieną rekomenduojama atlikti kartą per pusę metų. Vizito metu yra įvertinama paciento dantų būklė, todėl prireikus gali būti skiriamas kitas apsilankymas klinikoje. Profesionali burnos higiena Klaipėdoje yra siūloma daugybės įvairių klinikų, tad kartais kyla klausimų, kurią jų vertėtų pasirinkti. Taigi, į ką vertėtų atsižvelgti ieškant palankiausio pasirinkimo?

Geriausiai įvertinti specialistai

Burnos higiena Klaipėdoje yra tikrai populiari paslauga, kuri yra siūloma labai įvairiose klinikose, tad tuomet, jei jums būtų sunku apsispręsti, kokioje klinikoje vertėtų apsilankyti, galėsite tiesiog pasidomėti, kuriose odontologijos klinikose dirbantys specialistai yra sulaukę pačių geriausių įvertinimų. Natūralu, kad įprastai yra tikimasi, kad burnos higieną atliekantys specialistai bus pakankamai kruopštūs bei atidūs, nes būtent tai gali garantuoti patį geriausią rezultatą. Informacijos apie klinikų įvertinimus įprastai galima rasti tiesiog naršant internetinėje erdvėje, todėl rasti patį palankiausią sprendimą galėsite be didelių pastangų.

Skaityti visą straipsnį “Burnos higiena Klaipėdoje: kokią kliniką pasirinkti?” »

Dantų implantai – moderniausias dantų atkūrimo metodas

Priežasčių, kodėl tenka atkurti prarastus dantis, yra ganėtinai nemažai: dantys pažeidžiami patirtų traumų ar tam tikrų dantų bei dantenų ligų. Nors dantų gydymas šiandien yra tikrai pažangus, tačiau tam tikrose situacijose dantų implantai gali būti pačia palankiausia galimybe atkurti prarastus dantis. Šiandien odontologijos praktikoje vis dar yra pasirenkami dantų tilteliai bei kitos dantų atkūrimo galimybės, tačiau implantavimas turi tikrai nemažai pranašumų. Taigi, kodėl verta pasvarstyti būtent apie šį pasirinkimą?

Užtikrinamas stabilumas

Pasirinkus dantų implantus įprastai netenka atsisakyti mėgstamų maisto produktų, o tai yra tikrai nemažas privalumas. Dantų implantai laikosi kur kas stabiliau nei dantų tilteliai ar išimami protezai, todėl netenka rūpintis, kad teks pamiršti kietą maistą. Nors itin sunkiai sukramtomų produktų implantų savininkams vertėtų vengti, tačiau kasdienybėje tai nesudaro jokių nepatogumų.

Dar ilgaamžiškesnis sprendimas

Išimami dantų protezai įprastai nėra pakankamai tvirti, kad galėtų tarnauti metų metus, o dantų tilteliai savo funkciją atlieka maždaug 10-15 metų. Jei pasirenkami dantų implantai, galima būti užtikrintiems, kad greitu metu jų tikrai neteks pakeisti kitais: šie dirbtiniai dantys įprastai tarnauja kelis dešimtmečius ar dar ilgesnį laiką. Be to, įprastai dantų implantams yra teikiama garantija, tad tuomet, jei nutiktų kas nors nenumatyto, įvairūs gamintojai įsipareigoja implantus nemokamai pakeisti kitais.

Skaityti visą straipsnį “Dantų implantai – moderniausias dantų atkūrimo metodas” »