Lapkritis, 2016

Tas pats indas – skirtingiems valgymams

Kai perkami paprasti indai internetu, jie iš tiesų gali tikti įvairiems skirtingiems valgymams. Tuo tarpu, žmonės, kurie perka labai ypatingus, išskirtinius indus, juos dažnai gali pritaikyti tik išskirtiniam valgymui ir serviravimui.

Išskirtiniai indai

IndaiKai norite išskirtinių indų, dažniausiai jau žinote, kam jie bus panaudoti. Tarkime, kokie labai puošnūs indai internetu, kokios keistos didelės vazos ant kojelės, bus skirti tik puošti stalui per šventes, kai ateina svečių. Tada galbūt į tokią taurę – vazą dėsite, vaisius, saldumynus. Niekam mitam toks indas nebus naudojimas. Arba koks nors specialus vyno ąsotėlis vėlgi netaps paprastu indu, kur laikysite kefyrą. Molinis plokščias šaukštelis bus skirtas valgyti rytietiškai sriubai, ir su juo kažin ar eisite valgyti ko nors kito.

Paprasti indai internetu ir jų daugiafunkciškumas

Tuo tarpu kai kurie paprasti indai internetu lengvai nuperkami ir tinka įvairiams dalykams. Pavyzdžiui, didžiulis puodelis, turintis gana žemas sieneles, gali tapti puikiu rezervuaru ir jūsų sriubai, ir sultiniui, ir arbatai, ir pienui, ir karštam šokoladui, ir karštam vynui. O jeigu norėsite, tokiame inde galite net ir užsiplikyti avižinės dribsnių košės. Taigi, indas turės daug funkcijų.

Skaityti visą straipsnį “Tas pats indas – skirtingiems valgymams” »

Šaltas vonios interjeras išeina iš mados

Dizaino galerijaDažnai stilinguose apartamentuose esantys vonios baldai jau pamažu išeina iš mados. Į madą ateina šiltesnis, jaukesnis vonios stilius, kurio daugiau pasiūlymų Domus galerijos puslapyje. Kas pasikeitė per dešimtį metų, ir koks stilius vonioje, dabar esantis dar gana madingas, jau greitu metu visai pasitrauks iš mados interjero viršūnių?

Skandinaviškas šaltis

Ilgą laiką vyravo skandinaviškas minimalizmas. Bent jau taip paprastai yra apibūdinami apartamentai, kuriuose gyvena dažnai žmonės, mėgstantys tvarką ir baltą spalvą. Tokiuose apartamentuose tikrai galima rasti ir labai daug žavesio, tad jokiu būdu negalima būti prieš juos nusistačius priešinga, tai tikrai stilingi apartamentai. Tačiau jų skandinaviškas šaltis dažnai persiduoda ir į visus kambarius, taip pat vonią. Todėl iš esmės sterili bei šalta vonios erdvė, lydima šio interjero stiliaus, tampa dar šaltesne.

Vienspalvė juoda ir balta

Dažnas atvejis, kai stilingų senesnių apartamentų viduje randi vonią, kurioje vyrauja tik juoda, balta ir pilka spalvos. Tarsi sename filme, kuriame viskas nufilmuota nespalvota juosta. Tačiau tos spalvos nepersimaišo, jos vientisai dengia sieną, ar grindis, ar kitą sieną, o gal apdailas. Retai pasimato ornamentų ar tekstūrų persidengimo. Taip pat vonios baldai dažniausiai būna balti su veidrodžiais. Tai iš esmės yra kontrastas tokiam stiliui ir tokiems vonios baldams, kokie dabar pamažu užkariauja žmonių širdis ir skverbiasi į stilingus namus bei stilingas vonias.

Akmens tekstūros

Skaityti visą straipsnį “Šaltas vonios interjeras išeina iš mados” »

Televizorius ir interjeras

Ar ieškantiems televizoriaus naujo svarbu, kaip jis atrodo, kaip jis dera prie interjero? Turėtų būti svarbu, nes tai dar vienas iš svarbių parametrų. Juk televizoriaus pasirinkimas iš dalies yra ne tik technikos, bet ir interjero detalės pasirinkimas. Pagalvokite, jeigu perkate mobilųjį telefoną, kompiuterį nešiojamą, tai čia įrenginiai, kurie dažnai keliaus iš vienos vietos į kitą. Tačiau tuomet, kada vyksta televizoriaus pasirinkimas, jūs iš tiesų ketinate keletui metų pas save svetainėje, virtuvėje ar svečių kambaryje apgyvendinti didžiulį nejudantį monstrą ir geriausią draugą kartu – televizorių. Tad kaip turėtų mąstyti, kokie patarimai turėtų būti teikiami ieškantiems televizoriaus, kad šis interjere atrodytų gerai?

Pasirinkite dydį

Naujų televizorių kainosPirmiausia jums reikia pasirinkti naujo televizoriaus dydį, kurie gali tarpusavy iš tiesų kardinaliai skirtis. Koks turėtų būti jūsų naujasis televizorius? Ar jis bus platus kaip langas į kitą pasaulį, ar nedidelis ir jaukus, skirtas mažoms žinioms kas vakarą? Jeigu rinksitės labai didelį televizorių, ir jis bus padedamas mažame kambaryje, tuomet, tikėtina, jis užims pagrindinį dėmesio centrą ten, visų akys nuolat natūraliai nukryps būtent į televizorių. Jeigu rinksitės kiek kitaip ir pas jus iš tiesų atsiras mažas televizorius, tuomet su juo lengviau konkuruos kitos interjero detalės. Tad pagalvokite apie tai, ką renkatės ir kodėl.

Korpusas gali turėti spalvą

Skaityti visą straipsnį “Televizorius ir interjeras” »

AdWords reklama: svarbiausi dalykai, kuriuos privalu žinoti

Adwords reklamaAdWords reklama – galimybė padidinti savo lankytojų srautą. Apie šią reklamos galimybę tikrai yra daug žinančių, tačiau kuomet prireikia praktiškai ja pasinaudoti – kyla daug klausimų. Nekalbant apie pagrindinius dalykus, juk egzistuoja ir labai daug smulkmenų, kurios tą pačią reklamą gali padaryti kur kas efektyvesne.

  1. Pirmiausia reikia nusistatyti biudžetą, kuri turėtų patenkinti bent jau minimalius Jūsų poreikius. Žinoma, biudžetą visada galima praplėsti, tačiau pačioje pradžioje rekomenduojame pasirinkti tikslią sumą, labai blogai, kad žmonės investuoja labai dideles sumas. Viską reiktų daryti po mažą žingsnelį taip bandant atrasti aukso viduriuką.
  2. Reikėtų nepamiršti apskaičiuoti – kokio tipo trukmė Jums labiausiai tinka. Vėlgi, pačioje pradžioje dažniausiai viskas vyksta eksperimentiniu būdu, tad nereikia skubėti ir kur kas geriau ramiai įvertinti skirtingas galimybes, kol atrasite pačią geriausią. Tokius dalykus geriausiai žino profesionalai, kurie ilgus metus dirba šioje srityje ir paprasčiausiai žino tokias smulkmenas.
  3. Puslapio aprašymas. Google reklama padės jūsų puslapiui pakilti į pačias pirmas Google pozicijas, kuri jis bus geriau pastebimas. Tokiu atveju labai svarbu sukurti puikų aprašymą susijusį su Jūsų siūlomomis paslaugomis arba prekėmis. Daugelis žmonių labai įnirtingai kalba apie tai, kad būtent jų siūloma produkcija yra pati geriausia. Visgi, kartais laimi tai, kas yra paprasčiausia. Taigi, būtent nuo to pradėti mes ir rekomenduojame.
  4. Žinoma, labai svarbu, kad pats internetinis puslapis būtų kuo gražiau sutvarkytas. Tik tokiu atveju kartą pas jus užsukę asmenys paprasčiausiai norės sugrįžti. Kol puslapyje nebus sudėti paskutiniai taškai – rekomenduojame nepirkti jokios reklamos, kadangi jis nebus tokia veiksminga.

Skaityti visą straipsnį “AdWords reklama: svarbiausi dalykai, kuriuos privalu žinoti” »

Auto nuoma

Neorent nuomaIeškote transporto priemonių nuomai? Norite važinėti naujais ir tvarkingais automobiliais? Visa tai galite rasti neorent.lt, čia siūlomos paslaugos už patrauklias kainas. Rezervuokite patikusią transporto priemonę, palikite užstatą. Tai galite padaryti negaišdami daug laiko, susisiekite su įmonės darbuotojais, kurie mielai jums padės. Daug informacijos galite rasti internetinėje svetainėje neorent.lt. Čia pateikiama visa reikiama informacija, rasite kainas ir, žinoma transporto priemonių nuotraukas. Auto nuoma Neorent verčiasi jau ne vienerius metus. Daugelis klientų sugrįžta, kada prireikia transporto priemonių tik tam tikram laikui. Jums neverta pirkti automobilio, kadangi tai užima laiko ir greičiausiai nepavyks parduoti už tą pačią kainą, už kurią pirkote. Išsinuomokite transporto priemones, jei laikinai atvykote į Lietuvą iš kitos šalies. Daugelyje didžiųjų miestų visuomeninis transportas yra patogus, tačiau visada yra geriau turėti savo automobilį.

Neorent gali pasiūlyti platų asortimentą. Čia kiekvienas gali rasti tokį, kuris patiktų. Įmonė nesiūlo senesnių, nei 2012 metų automobilių nuomai. Iš to galima spręsti, kad paslaugos siūlomos tik kokybiškos. Neorent darbuotojai mielai pataria ir pakonsultuoja savo klientus. Stengiasi, kad nei vienas neliktų nuviltas. Nesiblaškykite, kreipkitės ten, kur galite rasti būtent tai, ko reikia. Įmonė garantuoja, kad transporto priemonės, kurias galite nuomotis pageidaujamam laikui, įsigytos iš oficialių atstovų Lietuvoje.

Skaityti visą straipsnį “Auto nuoma” »