Profesionali kosmetika Oda – lygiam ir švelniam veidui

Kad ir kaip norėtųsi turėti nepriekaištingą veido odą, kuri būtų lygi, švelni ir visada išliktų stangri – tokia dovana pasigirti gali ne kiekvienas. Nors ir yra puikių veido kremų, galinčių kiek pristabdyti senėjimo procesus, padėti atsikratyti spuogų ar skaistinti veido odą, vien jų nepakanka. Bėgant metams ir aplinkoje vykstantiems procesams vis labiau veikiant jūsų odą, reikalingas kosmetologo prisilietimas. Šiandien siūlomi įvairūs veido valymai, šveitimai, procedūros ultragarsu ir pan., gali tapti puikiomis priemonėmis prižiūrėti veido odą. O kad jų poveikis būtų dar efektyvesnis, siūlome procedūrų metu naudoti lietuvišką kosmetiką Oda, kuri tapo tikru kokybės ir profesionalumo ženklu.

Kuomet reikalingas veido valymas?

Profesionali kosmetikaKad imtųsi reikiamų priemonių, žmonės dažnai laukia, kuomet problemos taps akivaizdžios. Deja, per vėlai susiėmus, kovoti su veido trūkumais gali tapti sunkiau. Todėl rekomenduojame periodiškai veido valymus atlikti tuomet, jei pastebėjote smulkias raukšleles, pigmentines dėmes, papilkėjusią veido odos spalvą, turite įvairių nelygumų ir randelių, odai trūksta elastingumo, ji ypač spuoguota.

Rūgštinis veido odos valymas su kosmetika Oda

Cheminis odos šveitimas – tai odos gydymo technika, kuomet veikiamas ne tik odos paviršius, bet ir gilesni sluoksniai. Taigi, raukšlelių, nelygumų, spuogų ar pigmentinių dėmių paveikta oda taip pašalina negyvų ląstelių sluoksnį ir į paviršių iškelia naują, nepakitusį, lygų odos sluoksnį. Tokios procedūros metu naudojama kosmetika Oda – išties naudinga. Jos sudėtyje yra alfa hidroksi- ir betahidroksi- rūgščių: glikolio, pieno ir salicilo, o kosmetikos kūrimo procese dalyvauja biochemijos mokslų daktarai bei ilgametę patirtį sukaupę kosmetologai, todėl kosmetikos formulė stangrina, maitina odą, gydo bėrimus ir leidžia džiaugtis lygia, skaisčia bei švelnia veido oda.

Odos profilaktika

Jei norite, kad atliktų veido valymų rezultatas būtų kuo efektyvesnis, patartina po procedūrų taip pat naudoti kosmetika Oda. Šios linijos produktai yra skirti ne tik profesionaliam, bet ir kasdieniam naudojimui, todėl jūs taip pat galite įsigyti priemonių, kurios veikia stimuliuojančiai, regeneruojančiai, saugo nuo laisvųjų radikalų, palaiko odos maitinimo ir drėgmės balansą.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *